AMEM op het Black Business Event

Op 11 december 2016 heeft AMEM deelgenomen aan een Community Day for Black Business te Groenhoven in Amsterdam Zuidoost. Dit event is een jaarlijks terugkerend evenement welke georganiseerd wordt door de organisatie House of Khepera. Deze organisatie heeft AMEM benaderd vanwege haar organisatiedoelstelling, maar ook om AMEM bij het grote Afro publiek kenbaar te maken. Tijdens deze Black Business Event waren een aantal zwarte ondernemers aanwezig, die hun producten en/of diensten aan het, in redelijk aantal, aanwezige publiek presenteerden.

AMEM sprak bij het voltallig publiek tot de verbeelding, aangezien onze organisatie werd gezien als een financiële spin in het web. Door het neerzetten van een sterke zwarte coöperatie kunnen wij ook zwarte bedrijven van dienst zijn, door het verstrekken van financiële diensten en producten.

De organisatie heeft het bestuur laten weten dat zij AMEM als vast item in dit jaarlijks terugkerend event willen opnemen. Als bestuur hebben wij dit voorstel uiteraard omarmd. Wij kunnen zeker terugkijken op een geslaagde deelname aan deze Black Business Event.