Crowdfunding: Ujamaa Project

Met het Ujamaa project maakt Stichting CoAl (Children of Alkebulan) een start met het realiseren van een groepseconomie binnen de Afrikaanse (diaspora) gemeenschap . Dit gaan zij doen door het ondernemerschap binnen de Afrikaanse diaspora te stimuleren en uiteindelijk te kunnen faciliteren middels een zelfvoorzienend “reparations fund”.

Het project bestaat in totaal uit vier onderdelen:
1. Het opzetten van een supermarkt keten waarvan alle gegenereerde winsten naar het “reparations fund” gaan van waaruit startende afro ondernemingen zullen worden gefinancierd.

2. Het ontwikkelen van een crowdfunding platform voor aspirant ondernemers.

3. Het ontwikkelen van een black business app. (Een downloadbare applicatie waarmee je op basis van gps kunt zien of er een afro ondernemingen in de nabijheid zijn).

4. De jaarlijkse Kings en queens market (grootschalige fondsenwervingsmarkt met uitsluitend afro ondernemers tijdens koningsdag of kwanzaa).

Momenteel ligt de focus op het eerste onderdeel. De ujamaa market supermarkt keten. Jij kan in ieder geval een bijdrage leveren aan de realisatie van onze eigen Supermarktketen door een donatie te doen via de onderstaande link.

Doneer